”Tack för att du cyklar”-påsen september 2014

| 8 kommentarer

tack_host_2014

I dagens påse hittar vi nyligen omgjorda tidningen Cykling från Cykelfrämjandet, cykelkarta, rabatthäfte, sadelvärmare och en buff. Det senare en tygcylinder att ha som halsduk, mössa, huvudband eller hårband. Inga pekpinnar om hur du cyklar rätt, också trevligt. Påsarna var i det närmaste slut strax efter 8 vid Skanstull, massor av cyklister – härligt!

UPPDATERAT: I Facebookgruppen Cykla i Stockholm är reaktionerna över lag väldigt positiva. ”Inga pekpinnar”, ”Och de har tänkt på att skicka med ett kort med info om hur man felanmäler.” och ”Precis vad jag behövde” är några kommentarer. Var med och diskutera på Facebook

Vad tycker ni om höstens innehåll?

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

8 Kommentarer på "”Tack för att du cyklar”-påsen september 2014"

Avisera mig när
avatar
trackback

[…] Nu har jag neggat klart och sist konstaterade vi att påsen faktiskt var helt fri från pekpinnar och innehöll nyttiga saker som en buff. (läs också: ”Tack för att du cyklar”-påsen september 2014) […]

Ms_Xx
Gäst

Nu cyklade jag som vanligt förbi för sent (strax före nio) för att få nån påse, men jag hade hellre sett något mer cykelrelaterat och inte så personligt i påsen, t.ex ekerreflexer (finns ju såna smarta små pinnar som man trär över ekrarna). Hade varit coolt om sådär 1/4 av alla som cyklar i Stockholm hade ekrar som glittrade i mörkret, dessutom hade det ökat trafiksäkerheten, och tydliggjort för de som kör bil att vi finns (utan att alla måste ha relfexväst).
Fast jag är lite reflexgalen då…

Richard
Gäst

Ekerreflexer är ju en jättebra idé! Förutom ökad säkerhet (och mörkerglittret då) skulle dessa användas varje dag = skattemedel slängs inte i sjön. Den platta vattenflaskan ser jag t.ex. aldrig.

Nu gillar jag iofs inte lila men vem designar dessa hiskeligt fula sakerna? Trista bilder i jämna mellanrum som en barntapet.

Staffan
Gäst

Toppenbra innehåll, en buff är perfekt om vintern. Kul initiativ och lämplig skala!

Katja
Gäst

Jag hade hellre sett att de ”bjöd på” lyse alt. ringklocka. Alltså ingen fel på reklambuff (för de som gillar att cykla i reklamprylar) men ett lyse fyller liksom lite större funktion.

cykelbloggar
Gäst

Cyklistbloggen: ”Tack för att du cyklar”-påsen september 2014 http://t.co/CiFaT5G1UQ @Cyklistbloggen

pudeltanten
Gäst

@Cyklistbloggen ”inga pekpinnar om hur man cyklar rätt”? Säger allt om dig som cyklist!

wpDiscuz