Så prioriterar Trafikkontoret trafikböter

| 15 kommentarer

Det här ger lite hopp tycker vi:

Screen Shot 07-13-14 at 11.24 AM

Från dagens SvD (hittade ingen webbpublicering)

För två år sedan tittade vi på statistiken för just cykelfält (”Få bilister lappas i cykelfälten”). Då var det rätt deprimerande läsning, åtminstone om man inte var bilförare som gillar att parkera i cykelfält, men framåt hösten börjar det kanske bli dags att se hur det utvecklat sig sedan 2012.

Läs också: Kommunen jagar felparkerare i cykelfält.

christian@gillinger.se'

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

  • knight22

    Det som verkligen hade hjälpt i sammanhanget vore om man i Sverige, i likhet med några få andra länder, kunde fotografera bilar i cykelbanor, och få polisen att bötfälla med sådana foton som grund.