Cyklistbloggen testar nytt utseende

| 10 kommentarer

Vi har ett fint tema som vi använt nästan sedan starten, men det fungerar inte särskilt bra i mobilen. Och vi vill att ni ska kunna läsa oss där också. För att slippa ha två olika bloggar, en för att läsa vid datorn och en för att läsa i mobilen, så kommer vi testa ett par teman som är ”responsiva”. Det betyder att de anpassar sig efter vilken typ av skärm läsaren har: Skrivbordsdator, platta eller telefon.

Om ni har synpunkter på temana, skriv i den här postens kommentarsfält!

 

Författare: Cyklistbloggen

Vi som bloggar här är Christian Gillinger och Jeroen Wolfers. Vi är två Stockholmscyklister som huvudsakligen använder cykeln för att komma till och från våra respektive jobb. Vi cyklar istället för att köra bil eller åka kommunalt och vi vill att cykling ska kännas lika säkert och få samma villkor som alla andra trafikslag. Vi hoppas att vi drar vårt strå till stacken för att se till att göra Stockholm till en vettig cykelstad. Kommentera gärna!

Leave a Reply

10 Comments on "Cyklistbloggen testar nytt utseende"

Notify of
avatar
JohanJohnsson
Guest
Member

tycker att det nya gränssnittet funkar riktigt bra 🙂
framförallt blev det riktigt enkelt att navigera på sidan i mobilen

Christian
Admin
Member

Kul att höra, det var målet! En sak jag saknar är att se antalet kommentarer redan på förstasidan i mobilen. Ska se om det går att fixa.

JohanJohnsson
Guest
Member

Dom kommer om man swajpar ner förbi dom senaste inläggen och sist tror jag länklistan kommer

Thomas Egrelius
Guest
Member

Kör ni egenhostad wordpress kan man installera pluginen Jetpack och aktivera mobilstöd. Då åsidosätts temat när man surfar in med en mobil enhet och man får en ren och fin mobilsida. Men det kanske ni funderat över och valt bort redan, det finns ju för och nackdelar med båda lösningarna. För övrigt tycker jag nya temat ser bättre ut även i desktopläsaren 🙂

Christian
Admin
Member

Japp, jag funderade på det, men det blir ändå lite som två sajter. Med ett följsamt tema som det vi har nu är känslan hela tiden samma när man surfar in. Plus att det här temat laddar snabbare även i desktop vad det verkar hittills.

Dmitri F.
Guest
Member

Snyggt, kör hårt!

Jens
Guest
Member

Ser jättesnyggt ut i iOS / iPhone

Even
Guest
Member

Snyggt! Härlig bild. Fast bara det laddar snabbt och går att klicka och läsa snabbt så är jag nöjd.

KentStrahlen
Guest
Member

@cykelbloggar @Cyklistbloggen har inte haft några problem med att se på min mobil (bättre upplösning äb datorns skärm ;-))

cykelbloggar
Guest
Member

Cyklistbloggen: Cyklistbloggen testar nytt utseende http://t.co/uEaL9s5nhh @Cyklistbloggen