Cyklistbloggen testar nytt utseende

| 10 kommentarer

Vi har ett fint tema som vi använt nästan sedan starten, men det fungerar inte särskilt bra i mobilen. Och vi vill att ni ska kunna läsa oss där också. För att slippa ha två olika bloggar, en för att läsa vid datorn och en för att läsa i mobilen, så kommer vi testa ett par teman som är ”responsiva”. Det betyder att de anpassar sig efter vilken typ av skärm läsaren har: Skrivbordsdator, platta eller telefon.

Om ni har synpunkter på temana, skriv i den här postens kommentarsfält!

 

Författare: Cyklistbloggen

Vi som bloggar här är Christian Gillinger och Jeroen Wolfers. Vi är två Stockholmscyklister som huvudsakligen använder cykeln för att komma till och från våra respektive jobb. Vi cyklar istället för att köra bil eller åka kommunalt och vi vill att cykling ska kännas lika säkert och få samma villkor som alla andra trafikslag. Vi hoppas att vi drar vårt strå till stacken för att se till att göra Stockholm till en vettig cykelstad. Kommentera gärna!

 • JohanJohnsson

  tycker att det nya gränssnittet funkar riktigt bra 🙂
  framförallt blev det riktigt enkelt att navigera på sidan i mobilen

  • Kul att höra, det var målet! En sak jag saknar är att se antalet kommentarer redan på förstasidan i mobilen. Ska se om det går att fixa.

   • JohanJohnsson

    Dom kommer om man swajpar ner förbi dom senaste inläggen och sist tror jag länklistan kommer

 • Thomas Egrelius

  Kör ni egenhostad wordpress kan man installera pluginen Jetpack och aktivera mobilstöd. Då åsidosätts temat när man surfar in med en mobil enhet och man får en ren och fin mobilsida. Men det kanske ni funderat över och valt bort redan, det finns ju för och nackdelar med båda lösningarna. För övrigt tycker jag nya temat ser bättre ut även i desktopläsaren 🙂

  • Japp, jag funderade på det, men det blir ändå lite som två sajter. Med ett följsamt tema som det vi har nu är känslan hela tiden samma när man surfar in. Plus att det här temat laddar snabbare även i desktop vad det verkar hittills.

 • Snyggt, kör hårt!

 • Jens

  Ser jättesnyggt ut i iOS / iPhone

 • Even

  Snyggt! Härlig bild. Fast bara det laddar snabbt och går att klicka och läsa snabbt så är jag nöjd.