Cyklar är populära hos…

| 11 kommentarer

… företagen. Tidigare skrev vi om hur det plötsligt dök upp sadelskydd med reklamtryck bland parkerade cyklar. Nu är det nästa del av hojjen som ska kläs in: cykelkorgen. När jag kom tillbaks från semester såg alla korghojjar i ställen ut så här:

2013-08-20 17.18.02

2013-08-20 17.18.10

Jag gillart tror jag. Vad tycker ni?

christian@gillinger.se'

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

 • Ms_Xx

  Känns lite som en något sympatisk variant av spam.

 • sven

  Bra i medvind, borde bli lite som ett segel.

 • felix reychman

  Det är ett smart och sympatiskt steg från varianten att sätta lappar folks pakethållare eller under vindrutetorkaren på bilen.
  De här grejorna är iallafall användbara, men för den som inte vill ha det är det bara sopor som måste tas om hand. Det är inte ok.
  Däremot köper jag varianten ”Stå och dela ut”. DET känns sympatiskt, plus att det blir mer personligt.

 • Jag tycker det är bra, så länge det är något användbart – skönt och ha regnskydd till korgen t.ex.

  Har fortfarande kvar sadelskyddet där det står något i stil med ”tack för att du cyklar”, som något satte på min sadel för några år sen.

  Men visst, kanske inte så miljövänligt, fast det är en annan diskussion och att sluta sätta reklam på cykel minskar tyvärr inte produktionen.

 • ”Stryker planen på ett cyklistbloggen-sadelskydd*

  • Annars så kan en enkel beställningsmöjlighet till brevlådan vara något. Självkostnadspris eller att man väljer belopp själv. Nu förtiden så finns det ju många enkla betalningsmöjligheter. PayPal, Swish, Wywallet. Där man slipper speciell plattform, samt mobilnummer eller e-postadress används.
   En t-shirt skulle jag ha köpt.

 • Jag gillar inte massa reklam. Generellt så känns det fult att de går runt reglerna och lägger reklamen på fordonen, oavsett om det är bil eller cykel. Stå gärna och dela ut vid parkeringar, eller breda cykelbanor. Men låt mina fordon vara.

 • Richard

  Jag gillar inte heller detta. Håller med Bitte plus att jag lägger till att jag inte vill göra reklam för företag som jag inte anser har bra varor eller tjänster. Dessutom – hur kul är det att äga en noga utvald cykel med designad cykelkorg som förfulas av en blaffig logga?

 • Bitte

  Jag gillar det inte. Mer plast som ska slängas samt inskaffa en skylt till korgen: Reklam, nej tack!