Nu finns ”Cyklistbubblan” på Facebook

| 1 kommentar

Vi har haft ett Twitterkonto rätt länge och där deltar vi i cykeldiskussionen, oftast under taggen #cykla. Vi har också haft en Facebooksida länge, nu med över 500 gillare. Men vi tycker det saknas ett forum för lite längre diskussioner, där vem som helt kan starta nya trådar.

Det finns självklart forum redan på nätet, men det är svårt att komma runt att Facebook är störst och det vore dumt att inte utnyttja det. Så nu drog vi igång Facebookgruppen Cyklistbubblan. Den huvudsakliga skillnaden mot vår Facebooksida är att i gruppen kan alla starta nya ämnen som syns lika mycket. På Facebooksidan göms ”fansens” inlägg undan i en liten box i högerkanten.

Personligen hoppas jag att Cyklistbubblan kommer fungera lite som Twitter gjort för mig – ett ställe att hitta och bidra med nyheter, nya vinklar, idéer och åsikter. Fast med mer än 140 tecken.

Gå med här!

Cykelfält vid Slottet med turistbuss

Det finns mycket att prata om…

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Comment on "Nu finns ”Cyklistbubblan” på Facebook"

avatar
  Subscribe  
Notify of
Ms_Xx
Guest
Member

Vet ni, att om inte Facebook hade skickat ut allt man gör i flödet till alla ens vänner hade jag jublat över ert initiativ, det är ju jättebra! Nu undviker jag att ha kontakt med företag och organisationer (räknar er till det senare) på facebook i ett försök att inte spamma mina vänners flöden med saker de inte är intresserade av… Håller därför tummarna för att det blir möjligt att styra det där bättre framöver, då vill jag bli aktiv där! Kanske kommer jag att lägga upp nån bild på bubblan ibland dock, bilder är okej… 🙂