Ny bok från Bike Snob NYC

| Inga kommentarer

Christians favoritbloggare Bike Snob NYC har just släppt en ny bok om hur cyklister och bilister ska kunna samexistera i trafiken. Den heter The Enlightened Cyclist, alltså den upplysta cyklisten. Jag törs påstå att han inte menar upplyst som med fram- och baklyse.

Enligt uppgift har Bike Snob, eller Eben Weiss som han egentligen heter, tagit ett humoristiskt avstamp i Bibeln när han skrivit boken. Det finns också en ordlista där han bland annat tar upp ord som ”salmoning” (eller laxande, som vi själva skriver) och andra nyttigheter. Bike Snob NYC skriver mycket underhållande och vasst om cykling och pendling i NYC så det är med stora förväntningar som boken åker in i Kindle-appen.

Det kommer en recension så fort jag plöjt boken. Så länge kan ni läsa Christians recension på förra boken och titta på den sköna filmen.

Köp boken själv, till exempel från Amazon. Den finns enbart på engelska.

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of