Trafiklogg 1 februari / Wagnermorgon

| 1 kommentar

Hej igen!

Idag hjälpte jag Stockholms kommun med statistiken för vintercykling genom att cykla. Det var minus tio när jag åkte hemifrån, men eftersom jag vet att det innebär minus tre vid Slussen så nöjde jag mig med naturens egen balaklava: skägg. Enkelhet FTW!


Jag nickade också medhållande i den magnifika basgång som hördes från en Lexus som stannat vid samma rödljus som jag på Götgatan. Jag hjälpte IF  då jag med mitt framhjul väckte en förare som höll på att missa ett rödljus vid Kungsträdgården, genom att inte bli överkörd backa tillbaks trots mitt gröna ljus, och vänta. Tillsammans slog vi ett slag för gemenskap och ”alla ska med”-känslan i trafiken.

Jag upplevde. Inte bara det, jag fotograferade också och på så sätt bidrog jag till att sprida vintercyklingens lov i världen:

Wagneresque morning in Stockholm

Cyklister får bättre Wagnermorgnar

 

På det hela taget en bra morgon.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Kommentar på "Trafiklogg 1 februari / Wagnermorgon"

Avisera mig när
avatar
Bob Lind
Gäst

Fint, ett sant föredöme på cykel. Inte nog med gårdagens imponerande logg, det fortsätter, bätre upp, idag minsann. Beundransvärt! Hur blir då morgondagens cykelrunda undrar man ju redan förstås. Själv har jag vissa problem med barmhärtigheten i cykeltrafiken men sporrad av dina loggar tyglar jag mig och försöker med ett leende i de mest underliga situationer (går sådär förvisso). Men ändå, det är härligt att cykla!

wpDiscuz