Soft cykelhandlare bygger från scratch

| 1 kommentar

Jag vet inte om jag själv skulle tycka det vore bästa idén att gå till en cykelaffär som sätter sig med kunderna och pratar ihop en hoj istället för att sälja färdiga. Om det bara är att göra cykling till något onödigt komplicerat och få det att verka märkvärdigare än vad det är.

Men jag kan inte låta bli att fastna för 718 Cyclery som inte säljer färdiga cyklar. Kunden får istället själv plocka ihop delarna och sedan välja att låta affären sätta ihop cykeln eller bygga den helt själv. Eller en kombination. Resultatet är såklart en unik cykel och förmodligen en rätt kul upplevelse.

Frågan är vad det kostar…

Följ 718 Cyclery på deras blogg.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Comment on "Soft cykelhandlare bygger från scratch"

Notify of
avatar
Anonymous
Guest
Member

Det var ju snygga cyklar men det finns ju närmre: ECI Björkhagen, CykelCity Södermalm eller Cykloteket. Men det är ju det där med priset.