Godisrecension: Ekorrens Like my bike

| 2 kommentarer

I vår familj kör vi med matkasse och i dagens leverans följde det med en liten provpåse på Ekorrens ekologiska skumgodis Like my bike. Det måste naturligtvis recenseras! Så, blir det obligatorisk hamstring för alla cyklister?

Vi börjar med utseendet. Något detaljfattiga, men nog kan man skönja att det är små cyklister man tuggar i sig. Ur pendlingssynpunkt verkar cyklarna vara ganska rejsiga och utan skärmar. Skiv- eller fälgbromsar är oklart.

Konsistens. Mjuka och färska! Vissa vill kanske ha ännu mer tuggmotstånd, men det här passar bra för den som vill goffa ned godiset i hyfsad takt.

Smak. Fruktsmaker i klassisk stil: Äpple, persika, svarta vinbär och hallon. Smakar sött och gott, skulle absolut kunna placeras i valfri lördagsgodispåse.

Bonusinfo. Påsen innehåller enligt uppgift från tillverkaren 99,45 procent ekologiska ingredienser, är glutenfritt och GMO-fritt och dessutom har man klimatkompenserat för transporten. Sympatiskt.

Godiset ska finnas i välsorterade ICA-, Coop-, Hemköp- och Vi-butiker. En fullständig återförsäljarlista hittar du hos tillverkaren Sjölunda gård.

Författare: Jeroen

Jeroen är till vardags copywriter på Raring Design. Han har pendlingscyklat sedan 2008 och året-runt-pendlat sedan 2010. Cyklar på en Cykelfabriken Filibus Plus lastcykel med elassist.

Leave a Reply

2 Kommentarer på "Godisrecension: Ekorrens Like my bike"

Avisera mig när
avatar
Christian
Admin

De borde ju självklart levereras med cykelbud och då behövs ingen klimatkompensering…

Jeroen Wolfers
Gäst
wpDiscuz