Hövding, den upplåsbara hjälmen – första recensionen

| 4 kommentarer

Via @ErikSandblom på Twitter hittade jag vad som verkar vara den första recensionen av Hövding, den upplåsbara cykelhjälmen Jeroen skrivit om tidigare. Det är bloggen Alfa Bravo som testat den och de var inte helt övertygade om Hövdings förträfflighet. Deras sammanfattning:

 I still love the concept of having a head airbag, but think that Hövding will not sell volumes until they have improved the design to make it much more convenient to use.

Läs hela på Alfa Bravo.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

4 Kommentarer på "Hövding, den upplåsbara hjälmen – första recensionen"

Avisera mig när
avatar
Henrik Ahlen
Gäst

Jag tycker det är märkligt att det fortfarande inte verkar finns någon tidskrift eller prylsajt som gjort en riktig test av Hövding. Eller har jag missat dom? 
Mitt test var ju bara en personlig reflektion efter ett dygn med min Hövding så jag gör inget ansrpåk på att det är ett riktigt test.

Jeroen Wolfers
Gäst

Nu kom svaret från Hövding. Vi kan säga så här: håll koll efter ett ordentligt test av Hövding på en cykelblogg nära dig i mitten av januari.

Christian Gillinger
Gäst

Jag letade som en tok efter recensioner, men det enda som tycks finnas är de inledande ”Oohhhh”-artiklarna när Hövding presenterades. Men jag gillade din text, den pekade på några saker jag funderat på, just hur praktisk den är i vardagen. Och även om du hade den kort tid, så är det ju ändå rätt centrala grejor, att den ska vara bekväm och praktisk och lätt att ta på och av. Om man har problem med det på en gång så är det ju inte särskilt bra. Det är ju något som inte självklart blir bättre med ett längre test.

Jeroen Wolfers
Gäst

Henrik, hej! 

Hmm, jag ska se om jag kan få tag på ett testexemplar och prova. Jag har en vän som köpte Hövding men skickade tillbaka den för att den var för krånglig att använda. Så det är mycket intressant. Återkommer!

wpDiscuz