Sätt ett gult kort på bilarna

| 1 kommentar


Ibland när jag kommer åkande och zick-zackar mellan bilar parkerade i cykelfältet funderar jag på att skaffa mig ett par skrothojjar, parkera en tätt framför och en tätt bakom bilen med riktigt stora lås. Så kanske det når fram att cykelfältet är en dålig parkeringsplats. Det är ju inte riktigt görligt och alternativet vänta tills föraren kommer tillbaks är för tidsödande. Peter Miller har en lösning på det här. Nästa gång en förare parkerat och lämnat sin bil i cykelfältet, sätt ett magnetiskt gult kort på den. Hade jag varit bilist och upptäckt den här på min bil hade i varje fall jag  funderat över var jag ställer bilen. Bara att skriva ut PDF:en och sedan klistra magnetisk tejp på baksidan. Eller gör 100 st direkt för 250 spänn.

Yellow Card by Peter Miller (CC-BY-NC 3.0)


Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

1 Comment on "Sätt ett gult kort på bilarna"

avatar
  Subscribe  
Notify of
htwx
Guest
Member

Du är för snäll. Man kan beställa jättebilliga klistermärken från typ Tjeckien med specialklister som gör dem omöjliga att ta bort. *ondskefull smiley*