Det skulle kosta 1,5 miljarder att göra klart cykelplan 2006

| Inga kommentarer

När jag kollade efter kommunbeslut för Götgatans cykelfält och banor snubblade jag över en artikel i Mitti Södermalm från i maj i år. De har gått igenom hur Stockholm lyckats med cykelplan 2006, nu när det snart är dags för en alldeles ny. Det här tog de upp som inte genomfört:

Det är rätt mycket som inte är gjort och förre cykelansvarige på kommunen, Krister Isaksson säger i artikeln att det skulle kosta ungefär 1,5 miljarder att göra klart Cykelplan 2006. Det sätter cykelmiljarden i lite perspektiv, åtminstone för mig. I samma artikel kallar också trafikborgarrådet Ulla Hamilton den förra cykelplanen för ”Julklappslista”. Det ger också något slags perspektiv.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of