Cykefältet: Prima lövupplag

| Inga kommentarer

Jag har slutat fota och lägga upp varje privatbilist som parkerar i cykelfältet, hade jag fortsatt hade bloggen inte innehållit något annat. Men när det dyker upp speciella grejor så kan det nog ändå vara på sin plats. Som den här lövhögen som placerats strategiskt mitt i cykelfältet i uppförsbacken. Vad var det det stod i budgetförslaget? ”En viktig säkerhetsaspekt för cyklingen i Stockholm är att förbättra sopning och snöröjning av cykelbanor och detta ska beaktas i entreprenadupphandlingar”.

Nylövat cykelfält.

 

Men trottoaren var nystädad och fin.

Författare: Christian

Christian har cyklat till och från jobbet sedan 2004. Tidigare på en allt risigare Skeppshult Populär, numera med barnen på en Nihola Family

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of